Nos gusta leer, ens agrada llegir :)

Filles de mare

Filles de mare

10,00 

Filles de mare

Col·lectiu LES DONES i els dies
10 autoras

 

Aquest llibre sorgeix d’una pregunta, que sembla que mai obté resposta... què passa amb les mares, les lles, les nétes de cada generació, què passa amb la transmissió de valors, de costums, de lligams?
I vàrem preguntar a unes quantes dones que conec, a d’altres que no, i a d’altres que varen arribar perquè algunes les van avisar per si volien escriure, des del seu lloc a la cadena, lles, mares, nétes... i això és el que tenim aquí, el retrat nal, un puzle amb mirades diverses, complementàries, que unes han fet des del seu cor, altres des de les tripes, des del seu enteniment, el més cerebral o el més emocional, de la seva relació lial, des d’on s’ha volgut col·locar cadascuna, lles de mare, mares de lles, àvies, nétes... dones que transporten cada dia la seva experiència, els seus records, els seus pensaments, les seves emocions i ens les expliquen.
En llegir tots els textos m’envaeix una onada de sinceritat vital, de veritat literària alhora que fa bo l’esforç d’haver-ho intentat.
Entre d’altres, hem afegit el text Tres mujeres, poema para tres voces de Silvia Plath, i altres de l’Anne Sexton i de la Louise Elisabeth Glück.

 

98 pàg, 13 x 21 cm
Català y castellano
Edició numerada de 100 exemplars
Coberta: Iván Bravo
2016

 

Consigue este libro junto con los demás títulos de la edición de 2016 pagando la cuota de socio mecenas de 50€ anuales. Si te interesa conseguir este título en concreto, escríbenos a hola@laespiral.info

&nbsp

Hay existencias

¿Necesitas ayuda? Contáctenos Dejar un comentario

Categorías: , ,

Tags: ,

Style Switcher

Layout options
Background Examples (boxed-only)
Many more options included →